Hovedretter
Main Courses

Torskerygg
Neper – Brokkoli– Jordskokk saus
Filet of Cod
Turnips– Brokkoli – Jerusalem artichoke sauce
Inneholder: Fisk, egg, melk, sulfitt
Kr 355,-

Uer
Spisskål – Chorizo – Blåskjell saus
Redfish
Cabbage – Chorizo – Mussel sauce
Inneholder: Fisk, melk, egg, sulfitt
Kr. 355,-

Okse Entrecôte
Savoykål – Pastinakk – Bearnaise saus
Entrecôte
Sacoy Cabbage – Parsnip – Bearnaise sauce
Inneholder: Melk, selleri, egg, sulfitt
Kr 345,-

 

 

Lammecarre
Chevre – Beter– Steinsoppsaus
Rack og Lamb
Chevre – Beets – Porcino sauce
Inneholder: Melk, selleri, sulfitt
Kr 355,-

Skalldyrtallerken
Reker – Blåskjell – ½ hummer – Kamskjell – Kongekrabbe – Krabbe
Shell Fish Platter
Shrimps – Common mussels – ½ lobster  –  Scallops – King crab – Crab
Inneholder: Skalldyr, egg, melk, sulfitt, bløtdyr
Kr. 555,-