Storfavoritten -fiskesuppe

Har du noen sinne forelsket deg i en suppe? Det har vi. Gang på gang. Og en av dem er vår kremete fiskesuppe. 

Vi er så heldige og ha krembeliggenhet i gangavstand fra Kristiansands deilige fiskemarked. Det betyr ferske råvarer levert på døra hver morgen. Alt fra skjell til krabber og torsk kommer direkte fra Reinhartsen på Fiskebrygga. Når våre eminente kokker så får sving grytene litt og drysset i sitt "magiske pulver", er vi så heldige å kunne servere deilig kremet fiskesuppe til våre gjester. Vil du prøve å lage den selv? Her er ingrediensene:

- gulrøtter, rotselleri og løk
- hvitvin
- fiskekraft
- melk og fløte
- reker, blåskjell og hvit fisk
- smakes til med ønskede urter (feks persille, basilikum, sitron etc)

Nå regner vi ikke med at den bli nøyaktig like god som vår, så det er bare å komme innom og nyte ;) 

 

Kine Fredheim