Havet
Glasshuset “Havet” ble bygget i 2014 og er nå en del av vår restaurant inne. Godt og varmt hele året. Her serveres vår a la carte-meny og en nydelig 4-5 retters meny.
Naustet
Restauranten vår var opprinnelig et saltlager som ble bygget i 1892. I “Naustet” har vi beholdt det gamle, med oppgraderinger underveis. Lokalet er nylig blitt glasset inn, og vi kan ta i mot selskaper på opp til femti personer. Her får man småretter, hovedretter, eller en 4-5 retters meny med vinpakke. Alt etter hva man ønsker. Ta kontakt for et tilbud om man ønsker å disponere rommet for seg selv.
Sjetta
På “Sjetta” dekker vi langbord. Plass til 24 personer. Med flotte lysekroner i taket og teglstein på veggene ligger alt til rette for en hyggelig kveld hos oss. Ta kontakt om man ønsker et tilbud for bespisning.
Vinbaren
I vinbaren vår kan man sitte og nyte noe godt i glasset fra vårt innholdsrike vinkart. Ta deg et glass i Baren før eller etter middag. Vi har en egen Coravin-meny hvor man har mulighet til å smake viner man vanligvis ikke får på glass.